Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Werkplaatsafspraak plannen

Een werkplaats afspraak plannen kan eenvoudig via het formulier op onze website. Na uw aanvraag ontvangt u altijd een bevestiging van ons.

LEES MEER

Onderhoud & reparatie

Bij CarProf Auto Kuijer Veenendaal bent u aan het juiste adres voor kwalitatief onderhoud en reparatie van uw auto. CarProf Auto Kuijer Veenendaal onderhoud en repareert alle auto’s volgens het boekje ongeacht merk en leeftijd. Is uw auto toe aan onderhoud? Maak dan eenvoudig een afspraak bij ons autobedrijf in Veenendaal.

LEES MEER

Storingsdiagnose

Met moderne diagnoseapparatuur lezen wij van CarProf Auto Kuijer Veenendaal uw auto professioneel uit om te bepalen waardoor een storing wordt veroorzaakt en hoe deze het beste verholpen kan worden.

LEES MEER

Uitlijnen

Uw auto uitlijnen is van belang voor een goede weglegging. Bovendien bespaart u op uw brandstofverbruik en gaat u slijtage van de banden tegen.

LEES MEER

Bandenservice

Laat uw lekke of beschadigde band bij CarProf Auto Kuijer Veenendaal repareren of vervangen. Wij beschikken over de juiste kennis en apparatuur en leveren verschillende merken autobanden.

LEES MEER

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw auto? Dat kan de beste overkomen. Laat dit snel en vakkundig herstellen door CarProf Auto Kuijer Veenendaal.

LEES MEER

Remmenservice

Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw auto. Het is voor uw veiligheid en de veiligheid van uw medeweggebruikers van belang dat deze juist werken.

LEES MEER

APK-keuring

Bij de APK check (algemene periodieke keuring) wordt uw auto door CarProf Auto Kuijer Veenendaal getest op de wettelijke eisen voor veiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is er om zeker te weten dat u weer veilig op weg kunt.

LEES MEER

Airco-service

Net als de rest van uw auto heeft ook de airco regelmatig reiniging en onderhoud nodig. Zo voorkomt u een mindere werking, hoge luchtvochtigheid, beslagen ramen, verhoogd brandstofverbruik of zelfs storingen en reparaties. Dit kan bij CarProf Auto Kuijer Veenendaal.

LEES MEER

Onderdelen

Uw mobiliteit vinden wij belangrijk en daarom werken we met A-merk onderdelen van de hoogste kwaliteit en dit tegen een eerlijke prijs. Geeft uw auto een melding via een storingslampje of merkt u dat bepaalde onderdelen minder functioneren? Maak dan tijdig een afspraak bij CarProf Auto Kuijer Veenendaal en wij zorgen dat uw auto weer in orde is.

LEES MEER
Morgen Internet – Zorgeloos Light website